Skriv gärna några rader, så för jag över meddelandet hit.

- Kontaktuppgifter
- Välj inlägg från tidgare år i menyn!

- Visa menyn om den inte redan finns.Detalj ur räkning från Wiks Hotell
.År 2011


Det har blivit färre inlägg från år till år, men nu verkar det bli ”all time low”.


Hej Fredrik och alla andra!

Först önskar jag en trevlig fortsättning på adventstiden.
Vid tillfälle ska jag bidra med lite material till grävmaskinshistoriken.
Så här långt kan jag nämna att undertecknad agerat fotograf för största delen av det material som satts upp hittills, syster Mia har också tagit några av bilderna.

Hälsningar
Johan Willman
(Inf. 2011-12-13.)


Det här håller inte! 
Nu har vi några dagar kvar av 2011, så jag hoppas att många vyare tar sig tid att skicka hälsningar via gästboken! Jag kan inte stoltsera med att ha bidragit med något detta år,  men några rader har jag råd med! Så nu hälsar jag alla kända och okända en god jul och ett gott nytt år!  Snart tänder jag Nykarlebystjärnan och tänker på Gamla Landet!

Hälsningar
Heidi Nystrand f. Söderlund
Mörkaste Småland
Sverige
(Inf. 2011-12-06.)


Hej,

Läste att det är dåligt med inlägg i vyernas gästbok; skall man skylla på Facebook?! Att folk skriver av sig där, menar jag …

Hur som helst; underbar akvarell i årets adventskalender! Och fantastiskt roligt att läsa om Willmans Per och framför allt se alla bilder, där brorsan var med på en. Har just listat ut att Kenneth F. måste vara son till min arbetskamrat från förr, Marita.

Kommer att med intresse följa adventskalendern i år igen!

Hälsningar
Klara
(Inf. 2011-12-04.)


Det tycks ha varit tyst på gästboken. Därför skickar jag in en fråga, eller rättare sagt en efterlysning på bilder av de taxibilar och lastbilar som fanns i stan på 50–60-talet.

Einar Sund hade en Plymouth från tidigt 40-tal – tror jag, sen en Chevrolet från 1955 och så en Dodge Lancer famare, ev. en -59'a, Boris Vikman hade en Packard från mitten på 50-talet. Kanske det fanns nån till ännu.

Sen till lastbilarna. Gunnar Backlund hade en Chevrolet från 50-talet – en grön sak, sen en Scania och en orange Sisu, Erik Bomba Ahlström hade en Bedford, en s.k. bulldogg, hans bror Kalle hade en Thames. Axel Holm hade på 50-talet också en äldre Thames bulldogg, innan det blev nyare bilar. Bröderna Gunnar o Helmer Sund körde en Citroën lastbil tillsammans innan Helmer med sin familj flyttade till Lycksele. Hannes Liljeström körde amerikanskt och hade en ljusgrå Ford och senare en grön litet nyare av samma märke. Verner Blomqvist körde en Bedford på 60-talet, vad han hade före det minns jag inte. Slaktarna Hugo Gleisner och Bernhard Eng på Smedbacken hade varsin Morris.

Vore trevligt om någon hade bilder på nån av dessa bilar. Det skulle pigga opp i decembermörkret.

En glad adventstid till er alla ö Leif Westerlund
(Inf. 2011-11-30. Fler efterlysningar.)Läs mer:
Gästboken 2010.
Gästboken 2012.
(Rev. 2023-01-05 .)